Virtuaalikennel Joystorm

Tervetuloa virtuaalikennel Joystormin sivuille! Kennel on perustettu vuonna 2017, helmikuun kymmenes päivä, mutta kesällä 2019 se koki suuren muutoksen ja vaihtoi sivuhostia. Hoitotoiminta poistettiin ainakin väliaikaisesti, mutta jos kysyntää todella tulee, voidaan sen takaisin ottamista harkita. Tällöin myös kasvatusrotulista muuttui: sieltä jo aiemmin löytyneet bordercollie ja saksanpaimenkoira pysyivät kyllä, mutta uutena rotuna tuli lyhytkarvainen collie. Laumaamme mahtuu kuitenkin satunnaisesti muunkin rotuisia koiria, mutta kaikilla niistä ei tulla teettämään pentuetta. 

Kennelimme sijaitsee virtuaalisessa Keski-Suomessa, Keuruulla. Tontiltamme löytyy suuri, valkea talo, johon sisältyvät kokonaiset kaksi kerrosta, sekä pieni hiekkakenttä koirien kanssa harrastamista varten. Lisäksi kennelillä asustaa pieni lammaslauma aitauksineen, jotta paimenkoirat saavat harjoitella yhtä päälajeistaan kennelin tiloissa. Pihalla on paljon tilaa koirille, etenkin, koska kennelin edustalla sijaitseva peltoalue on Deen omistuksessa, ja koska myös takana olevan metsäpalstan omistaa Joystormin kennel. Vehreä, metsäinen takapiha on loistava leikkipaikka karvaturreja varten. Tästä pääset lukemaan tarkemman esittelyn kennelistämme.

Unohdin melkein esittäytyä! Minut tunnetaan netissä nimellä DeeHukka, nykyään ehkä enemmänkin lyhenteellä Dee, ja sillä nimellä olen kulkenut jo jonkin aikaa. Virtuaalikennelien parissa olen viettänyt noin 6-7 vuotta, joten en ehkä ole mikään ihan aloittelija enää. Olen kulkenut niin epävirallisella kuin virallisellakin puolella, ja Joystorminkin toiminta perustui alkutaipaleella vielä epävirallisiin kilpailuihin, mutta tammikuussa 2018 vaihdoimme viralliselle puolelle. Tavoitteitani Joystormin kanssa on edetä kasvatuksessa kohtalaista vauhtia kuitenkaan kiirehtimättä.

Ole hyvä ja astu peremmälle!
- DeeHukka ja ilopillerit

Linkinvaihdossa kanssamme (0kpl)

Otamme linkinvaihtoon rajattomasti kaikenlaisia sivuja, roolipeleistä blogeihin ja virtuaalisivustoihin. Linkinvaihtoa voi kysellä vieraskirjassamme! Tällä hetkellä Joystormilla on 0 linkinvaihtolaista.

Sivuston nimi – sivuston aihealue

Sivuston nimi – sivuston aihealue

Sivuston nimi – sivuston aihealue

Sivuston nimi – sivuston aihealue

virtuaalikennel – a sim-game kennel! yläkuva by unsplash

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now