Tietoa kasvatuksesta

Joystormin pentulaatikossa pyörii lähinnä pieniä collieita ja saksanpaimenkoiria, mutta muunkaan rotuiset koirat eivät ole mahdottoman harvinainen näky. Tavoitteisiimme kuuluu jonkinnäköinen tasasukuisuus, sisäsiitoksen äärimmäinen välttäminen sekä toisiaan täydentävien vanhempien valitseminen jokaiseen pentueeseen. Joystormilaisessa tärkeintä on luonne ja sopivuus erilaisia harrastuksia varten, vaikka tietysti välitämme pentujen ulkomuodosta sen verran, että ne ovat terveitä rotunsa edustajia. Kasvattimme kuitenkin keskimäärin soveltuvat enemmän käyttöön kuin näyttöön.

Pentujen tulevista kodeista ei meillä olla mahdottoman tarkkoja, vaan luovutamme kasvattejamme mielellään myös esimerkiksi instagramkenneleihin, tallikoiriksi tai ensikoiriksi. Tärkein ominaisuus tulevalta kodilta on kuitenkin se, että koira saa tarpeeksi virikkeitä ja huomiota. Kuulen kuitenkin mielellään, millaiseen kotiin kukakin kasvattini on lähdössä, vaikka sillä ei juuri väliä olekaan. Kasvattien kuulumisia saa myös tulla kertomaan myöhemminkin.

Joystormin pentuekoko pidetään mielellään enintään neljässä koirassa, jotta saman sukulinjan edustajat eivät yleistyisi liikaa. Tällä pyrimme välttämään vahingossa tapahtuvaa sisäsiitosta. Joskus voin olla valmis joustamaan pentuekoosta yhdellä pennulla, jos tarve on. Kasvattien nimen eteen tulee liite Joystorm ja kullakin pentueella on oma nimiteemansa, esimerkiksi A-pentue tai Lintu-pentue. Pentueen kasvattajana minä rekisteröin kaikki pennut vFCI:n koirarekisteriin, joten ethän laita pennustasi itse hakemusta menemään päällekkäisyyksien välttämiseksi!

Tarkempaa tietoa pentueistamme tulee löytymään Karvaturrit-foorumilta sekä Instagramistamme, @kenneljoystorm. Jos et itse ole foorumin jäsen, voit myös kysellä lisätietoja sähköpostitse. Otan mielelläni pentueisiin myös ennakkovaraajia. Alta löytyy lista meille syntyneistä pentueista ja täältä vielä lista kaikista kasvateistamme rekisterinumeroineen.

U-pentue

sileäkarvainen collie, s. 18.4.2020

i. 

e.

u.

om. Dee

S-pentue

saksanpaimenkoira, s. 16.4.2020

i. 

e.

u.

om. Dee

u.

om. Veera R.

O-pentue

bordercollie, s. 10.2.2020

i. 

e.

u.

om. Pika

u.

om. Dee

M-pentue

saksanpaimenkoira, s. 6.2.2020

i. 

e.

n.

om. Dee

K-pentue

saksanpaimenkoira, s. 2.2.2020

i. 

e.

u.

om. Dee

I-pentue

bordercollie, s. 26.9.2019

i. 

e.

n.

om. Dee

G-pentue

saksanpaimenkoira, s. 20.1.2018

i. 

e.

n.

om. Dee

E-pentue

bordercollie, s. 15.9.2017

i. 

e.

u.

om. Salama

u.

om. Deneo

n.

om. Dee

T-pentue

sileäkarvainen collie, s. 19.4.2020

i. 

e.

n.

om. Dee

n.

om. suba

P-pentue

bordercollie, s. 13.4.2020

i. 

e.

u.

om. Dee

n.

om. Varjolehti

N-pentue

bordercollie, s. 8.2.2020

i. 

e.

n.

om. Dee

L-pentue

bordercollie, s. 4.2.2020

i. 

e.

u.

om. Veera R.

u.

om. Dee

J-pentue

bordercollie, s. 31.1.2020

i. 

e.

u.

om. Dee

u.

om. Deen T

n.

om. alina

H-pentue

bordercollie, s. 25.9.2019

i. 

e.

u.

om. Dee

u.

om. Crissu

u.

om. Deen T

D-pentue

saksanpaimenkoira, s. 12.8.2017

i. 

e.

u.

om. Ushma

u.

om. Dee

n.

om. Crissu

B-pentue

saksanpaimenkoira, s. 27.4.2017

i. 

e.

u.

om. Dee

n.

om. Emilia

n.

om. Ushma

n.

om. Pirre